zpět na seznam - Plošinovky a hry pro děti

Rayman: 10th Anniversary

80% ... Gamerankings
89% ... IGN
90% ... Official Playstation Magazine
70% ... Bonusweb cz


Hodnocení uživatelů
-

Platforma: Playstation 2 (PS2)
Vydavatel: Ubisoft
Rok výroby: 2005
Žánr: Plošinovky a hry pro děti
Dostupnost: skladem
Stav: Bazarové v pěkném stavu
Cena: 490,-

Rayman: 10th Anniversary je kompilace 3 plošinovek na třech discích - Rayman Revolution, Rayman 3 a Rayman M vydaná k 10. výročí původní hry.
 
Rayman Revolution je vlastně jiný název pro druhý díl oblíbené plošinovky. Naprosto zotaven ze svého posledního dobrodružství je nyní Rayman opět připraven k další akci, tentokráte v novém rozměru! Nelítostní piráti vpadli na Snové mýtiny, aby zajali a zotročili Raymanovy přátele. Dokáže je zachránit? Jen ty to můžeš vyřešit. Abys osvobodil Raymanovy přátele a získal odměnou jejich magických sil, budeš muset porazit barbarské piráty a sesbírat 4 masky Polokusa. Při běhu, skákání, létání, ježdění, ba dokonce i z vodních lyží vysílej svými smysly nárazové vlny a najdi svou cestu skrze 20 fantastických světů. Čeká na tebe přelomové grafické zpracování a více než 40 hodin čisté zábavy. Špičková hratelnost, napětí a krkolomné kousky! Utkej se s nebezpečným prostředím - od obrovských srázů a vratkých pontonů až po zamořené močály, poraž ničemné nepřátele a dokonči svou misi. Rayman umí skákat, plavat, přemety, jezdit na vodních lyžích, šplhat mezi svislými stěnami, používat porost své hlavy jako vrtulník a mnoho dalšího!
 
Přímé pokračování v překladu známé jako Rayman 3: Hoodlumská hrozba se objevilo 2 roky po druhém dílu. V Raymanově zemi se totiž stala nepříjemná věc. Jeden z lumů byl ovlivněn něčím strašlivým a stal se z něj dark lum. Tento zlý lum začal přetvářet i ostatní lumy, s jejichž pomocí chce ovládnout celý svět. Jejich plán náhodou objevil Rayman a jeho kamarád Globox. Při útěku před dark lumy sice Rayman přišel o ruce, když mu je Globox nechtěně utrhl, ale nakonec se mu podařilo uprchnout. Korunu všemu však nasadil Globox, který naprosto neočekávaně dark luma spolkl, čímž ho uvěznil ve svém břiše. Aby potlačil dark lumovy výbuchy vzteku, musí pít švestkový džus z obřích sudů, které jsou rozmístěny v některých levelech. Rayman má tedy hned dva úkoly - kromě světa musí zachránit také svého přítele Globoxe. S Raymanem se dostanete do několika rozličných světů - do tajuplných lesů, močálů, podzemních jeskyní, pod vodu a na několik dalších zajímavých míst. Prostředí se pochopitelně mění souběžně s tím, jak postupujete hrou. Každá epizoda se odehrává v jiném prostředí a každá je rozdělena na několik levelů. Mezi jednotlivými světy cestuje Rayman pomocí zařízení, které umožňuje cestovat v čase i prostoru.
 
Rayman M se odlišuje od obou zmíněných dílů a vybočil z cesty vyšlapané svým předchůdcem a stal se nikoli čistokrevnou arkádou, ale mixem plošinovky, závodů a arénových klání pro jednoho až čtyři hráče. A jak se ukázalo, šlo o spojení více než šťastné, navíc podpořené skvělou 3D grafikou. Zábavně a humorně podaná hra obsahuje spoustu meziher a stává se tak skvělou zábavou nejenom pro mladé publikum, ale pro všechny věkové kategorie. Přelstěte své soupeře nalézáním zkratek při vysokorychlostním běžeckém závodě nebo se postave čelem svým soupeřům v aréně ve stylu gladiátorských zápasů.

Přidejte své hodnocení:

Přidejte své hodnocení této hry >>


zpět na seznam - Plošinovky a hry pro děti