zpět na seznam - Ostatní

Singstar Rock Ballads

Hodnocení uživatelů

Platforma: Playstation 2 (PS2)
Žánr: Ostatní
Dostupnost: skladem
Stav: Bazarové v pěkném stavu
Cena: 150,-

SingStar Rock Ballads vám zprostředkuje další porci zábavy s třicítkou nových skladeb. Výběr je tentokrát soustředěný na klasické rockové balady.
Seznam písniček: Air Supply - All Out Of Love, Alannah Myles - Black Velvet, Anastacia - Left Outside Alone, Avril Lavigne - I'm With You, Boston - More Than A Feeling, Boy Meets Girl - Waiting For A Star To Fall, The Calling - Wherever You Will Go, Cutting Crew - (I Just) Died In Your Arms, Cyndi Lauper - Time After Time, Duran Duran - Ordinary World, Europe - Carrie, Heart - Alone, Jon Secada - Just Another Day (Without You), Lone Star - Amazed, Marc Cohn - Walking In Memphis, Meat Loaf - I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That), Mr Big - To Be With You, Mr Mister - Broken Wings, Mr Mister - Kyrie, Nickelback - How You Remind Me, Nilsson - Without You, Poison - Every Rose Has Its Thorn, Queen - The Show Must Go On, Roxette - It Must Have Been Love, Roxette - Listen To Your Heart, Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now, Sugababes - Too Lost In You, Tina Arena - Chains, Toto - Africa, T'Pau - China In Your Hand.

Přidejte své hodnocení:

Přidejte své hodnocení této hry >>

zpět na seznam - Ostatní